Over X-Ray Talent

Wij zijn X-Ray Talent! Er heerst bij ons een positieve werksfeer waardoor talent en opdrachtgevers zich op hun plaats voelen. Wij zetten ons dagelijks met enorm veel passie en plezier in om de beste talenten op de leukste functies bij de leukste werkgevers te plaatsen. Wij hebben namelijk een lange staat van dienst als het gaat om ervaring in succesvolle arbeidsbemiddeling en het geven van advies omtrent alles wat te maken heeft met het matchen van talent en opdrachtgevers. 

Kernwaarden:

  • Persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en opdrachtgevers
  • Open en eerlijke communicatie
  • Professionaliteit
  • Maatwerkoplossingen
  • Flexibiliteit 

X-Ray voor talent en opdrachtgevers:

X-Ray Talent maakt een scan van haar opdrachtgevers en van de talenten die wij werven. Hierbij bekijken wij wie jij bent, los van je CV. Past het talent naast zijn of haar competenties ook als persoon bij de opdrachtgever? En past de bedrijfscultuur los van de gevraagde competenties bij de persoonlijkheid van de aspirant medewerker? Wij stellen ons talent alleen voor wanneer uit onze scan blijk dat er een mogelijke match is. 

Nazorg:

Na de bemiddeling onderhouden wij nauw contact met zowel de geplaatste medewerker als de opdrachtgever. Zo zitten wij bijvoorbeeld geregeld in house bij onze opdrachtgevers en houden wij “spreekuur”.

Wie zijn wij

X-Ray talent is opgericht door Shula Santcroos (20 jaar ervaring in werving en selectie) en Elfi Mac Nack (10 jaar ervaring in maatschappelijk werk). Wij hebben op basis van onze verschillende achtergronden, expertise en krachten gebundeld. Wij geloven in ieder talent. Wij weten uit ervaring dat talent alleen volledig tot zijn recht komt op de juiste plek. Naast kundigheid mag een gezonde dosis humor en enthousiasme natuurlijk niet ontbreken.

‘Whitout work the magic won’t come’

X-Ray voor talent en opdrachtgevers:

X-Ray Talent maakt een scan van haar opdrachtgevers en van de talenten die wij werven. Hierbij bekijken wij wie jij bent, los van je CV. Past het talent naast zijn of haar competenties ook als persoon bij de opdrachtgever? En past de bedrijfscultuur los van de gevraagde competenties bij de persoonlijkheid van de professional? Wij stellen ons talent alleen voor wanneer uit onze scan blijk dat er een mogelijke match is.