Opdrachtgevers

Detachering

Detachering is de oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis de professionals van X-Ray Talent in wilt inzetten. Dit kan bijvoorbeeld als medewerkers uit uw team afwezig zijn door ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit – zoals tijdens een project of een piekmoment – kan de aanpak van X-Ray Talent als detacheringsbureau een geweldige oplossing bieden.

Deta – vast constructie

U wil als opdrachtgever eerst nog wat flexibiliteit voor u besluit de kandidaat van X-Ray Talent een arbeidsovereenkomst aan te bieden? Dat kan via onze deta- vast contructie. De kandidaat werkt minimaal 1500 uren via X-Ray Talent en daarna kan u de kandidaat kosteloos overnemen.

Werving & selectie

U wilt meteen onze kandidaat aan u binden en een arbeidsovereenkomst aanbieden bij uw organisatie? Dat kan u betaald dan eenmalig een werving & selectie fee aan X-Ray Talent. Voor meer informatie komen wij graag langs bij uw organisatie om een en ander persoonlijk toe te lichten. X-Ray Talent geeft graag maatwerk advies met betrekking tot uw personele bezetting.

Neem contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen